λίγα λόγια για το συνέδριο

Το «10ο Forum Υγείας» έχει προγραμματιστεί για τις 1-3 Οκτωβρίου 2022 και θα είναι υβριδικό. Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν με φυσικό τρόπο και ταυτόχρονα θα προβάλλονται live διαδικτυακά αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία μετάδοσης μέσω της πλατφόρμας forumanaptixis.gr.Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία στις εκδηλώσεις του ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το «10ο Forum Υγείας 2022» συνδιοργανώνεται με το Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας και άλλους σημαντικούς φορείς Υγείας της περιοχής.

Χώρος διεξαγωγής των φυσικών εκδηλώσεων του «10ου Forum Υγείας 2022» είναι η συνεδριακή αίθουσα στην Πάτρα (Τριών Ναυάρχων 40) του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, που θα διαμορφωθεί ανάλογα από τους οργανωτές για τις ανάγκες των υβριδικών εκδηλώσεων.

Σε συνεργασία με τους βασικότερους εθνικούς και περιφερειακούς θεσμικούς και επιχειρηματικούς φορείς, θα αναδειχθούν για μια ακόμη χρονιά σημαντικά και ιδιαίτερα επίκαιρα θέματα που αφορούν τον κρίσιμο τομέα της Υγείας στον τόπο μας. Σύντομα θα αναρτηθούν οι επιμέρους θεματικές ενότητες του συνεδρίου

Το «10ο Forum Υγείας 2022» θα συνδυαστεί με ειδικό αφιέρωμα με επίκαιρα θέματα Υγείας της εφημερίδας «Σύμβουλος Επιχειρήσεων», που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στους χιλιάδες αναγνώστες της και θα είναι στη διάθεση και των διαδικτυακών «επισκεπτών» του 10ου Forum Υγείας σε μορφή pdf και e-paper.

Οι διοργανωτές προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο για Χορηγική, συνεδριακή, εκθεσιακή συνεργασία (στο πλαίσιο της διαδικτυακής έκθεσης του Δικτύου Forum Ανάπτυξης 2022) να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές (τηλ επικοινωνίας: 2610-620-574, κιν. 6932-908-841, e-mail:[email protected])

Ετικέτες

Δήλωση συμμετοχής


loader

Συνδιοργάνωση

 

Χορηγοί

 

Χορηγοί επικοινωνίας

Επικοινωνία


loader