Ειδησεογραφία

Το έργο Εν-ΝΟΗΣΗΣ

Το έργο Εν-ΝΟΗΣΗΣ (www.en-noisis.gr) στοχεύει να προσφέρει μια νέα συνεργατική προσέγγιση μεταφραστικής έρευνας στη νόσο Alzheimerκαι την Ήπια Νοητική Διαταραχή, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να αποτιμά διαρκώς την κατάσταση ενός ασθενή.

Αυτό θα καθίσταται εφικτό μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση βιολογικών και περιβαλλοντικών παραμέτρων, καθώς και την καταγραφή της ομαλής και ορθής εκτέλεσης μη φαρμακευτικών παρεμβάσεων, ώστε να επιτρέπει σε θεράποντες ιατρούς να παρακολουθούν την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων στοχευμένων θεραπειών.

Αποτελέσματα του Έργου θα είναι: Εφαρμογές νοητικής ενδυνάμωσης και αξιολόγησης νοητικών λειτουργιών μέσω ΗΥ, Φυσική ενδυνάμωση και παρακολούθηση εκτέλεσης ασκήσεων, Μέθοδοι παρακολούθησης δραστηριοτήτων ασθενών στο σπίτι, Εφαρμογές ιατρικής συμπερασματολογίας και λήψης ιατρικών αποφάσεων.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετέχει στο Έργο δια του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής

* Επιστ. Υπεύθυνος: Καθηγ. Γ. Νικηφορίδης

 

( Επισυνάπτεται παρακάτω το πόστερ σε μεγαλύτερη ανάλυση)

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων 2ου Forum Υγείας

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο 2ο Forum Υγείας, στις 30 & 31 Μαΐου 2014, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, έχει ως ακολούθως:

«Ασφάλιση και Υγεία: πως η λογιστική διαλύει τη λογική...»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ - νυν ΠΕΔΥ πραγματοποιεί εκδήλωση στα πλαίσια του 2ου Forum Υγείας με θέμα «Ασφάλιση και Υγεία: πως η λογιστική διαλύει τη λογική...».

«Φαρμακευτική Έρευνα και Καινοτομία στην Περιφέρεια Δ.Ε.»

Το ΜΠΣ «Ιατρική Χημεία» / Πανεπιστήμιο Πατρών και EL DRUG / Επιστημονικό Πάρκο Πατρών πραγματοποιούν εκδήλωση στα πλαίσια του 2ου Forum Υγείας με θέμα «Φαρμακευτική Έρευνα και Καινοτομία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προοπτικές ανάπτυξης και παραγωγής Μεθόδων και Φαρμακευτικών Προϊόντων».

«Αγωγή Υγείας στη σχολική κοινότητα»

Ο Δήμος Πατρέων - Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας πραγματοποιεί εκδήλωση στα πλαίσια του 2ου Forum Υγείας με θέμα «Αγωγή Υγείας στη σχολική κοινότητα».

«Ο υγειονομικός χάρτης της χώρας μετά την ίδρυση του ΠΕΔΥ»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αχαΐας και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, Περιφερειακό Τμήμα Αχαΐας & Ηλείας πραγματοποιούν εκδήλωση στα πλαίσια του 2ου Forum Υγείας με θέμα «Ο υγειονομικός χάρτης της χώρας μετά την ίδρυση του ΠΕΔΥ».

«Η Υγεία στην ψηφιακή εποχή»

 

Το Πανεπιστήμιο Πατρών πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Η Υγεία στην ψηφιακή εποχή» στα πλαίσια του 2ου Forum Υγείας.

«Αλληλεγγύη στην Υγεία»

Ο Δήμος Πατρέων - Αντιδημαρχία Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων & Ένταξης Μεταναστών πραγματοποιεί εκδήλωση στα πλαίσια του 2ου Forum Υγείας με θέμα «Αλληλεγγύη στην υγεία».

Στις 30 & 31 Μαΐου 2014 το 2ο Forum Υγείας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται από την εβδομαδιαία εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» το συνεδριακό και εκθεσιακό διήμερο «Forum Υγείας» στις 30 και 31 Μαΐου 2014 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα. (Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 30/5 από 17:00- 22:00 και Σάββατο 31/5 από 10:00-14:00).

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine