Στην τελική ευθεία η διοργάνωση του ετήσιου πολυσυνεδρίου – έκθεσης Forum Ανάπτυξης 2012

Στην τελική ευθεία προετοιμασίας του μπαίνει το ετήσιο πολυσυνέδριο – έκθεση της Πάτρας, Forum Ανάπτυξης 2012 το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 24 & 25 Νοεμβρίου 2012, στο γνώριμο χώρο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ». Οι διοργανωτές του Forum Ανάπτυξης, επέλεξαν για φέτος ως κεντρικό άξονα των διήμερων εκδηλώσεων, ένα επίκαιρο θέμα που αναφέρεται στο παρόν και το μέλλον του τόπου μας: «ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ».

Στόχος του φετινού FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ θα είναι η αναζήτηση θέσεων και προτάσεων που θα κατευθύνουν την κοινωνία σε χειροπιαστά αποτελέσματα ανακαλύπτοντας τον «Θεό των μικρών πραγμάτων»*.

Ταυτόχρονα η φροντίδα όλων μας οφείλει να στραφεί, με συγκροτημένο τρόπο, στο τι λέμε στα παιδιά μας για το μέλλον τους, έχοντας βεβαίως πάντα υπόψη μας το «πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα»**.

Στην κατεύθυνση αυτή το FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ θα αναζητήσει θέσεις και προτάσεις:

- Των Πολιτικών Κομμάτων

- Της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

- Του επιχειρηματικού κόσμου

- Της εκπαιδευτικής κοινότητας

- Των επιστημονικών φορέων

- Της Εκκλησίας

- Των κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων - Καταξιωμένων ανθρώπων του πνεύματος

- Των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των Social media

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ

Στα πλαίσια φυσικά του πολυσυνεδρίου θα συνεχίσει τη λειτουργία του ο καταξιωμένος θεσμός του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ, που αξιοποιεί πλήρως τη σύγχρονη τεχνολογία και το Ίντερνετ, επιχειρώντας τη διάδοση των ιδεών του σε ένα ευρύτερο κοινό, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

1ο FORUM ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Στις φετινές εκδηλώσεις του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ θα ενταχθεί και μια νέα ενότητα το «1ο Forum Καινοτομίας», μέσω της οποίας στόχος είναι να αναδειχθεί η τεράστια αξία που έχει για την ανάπτυξη του τόπου μας. Σκοπός των διοργανωτών είναι το «Forum Καινοτομίας» να αποτελέσει μια μόνιμη δυναμική συνεδριακή και εκθεσιακή συνιστώσα του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ - VEC

Καθ’ όλη τη διάρκεια των διήμερων συνεδριακών εκδηλώσεων θα λειτουργεί όπως πάντα το Εκθεσιακό Τμήμα του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, που και φέτος θα αναπτυχθεί στο ισόγειο και στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ».

Οι εργασίες του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ θα συνδυαστούν πλήρως με το VEC (Virtual Exhibition Center), το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ, που μέσω των καινοτόμων λειτουργιών του επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της σύγχρονης τεχνολογίας για Live streaming και On Demand διαδικτυακές μεταδόσεις των εργασιών του πολυσυνεδρίου και την φιλοξενία μεγάλων κλαδικών διαδικτυακών εκθέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν στο FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2012 ως Οργανωτές Συνεδρίου, Ομιλητές, Χορηγοί, Εκθέτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του πολυσυνεδρίου στο 2610-240720 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

* Τίτλος βιβλίου (παγκόσμιου best seller) της Ινδής συγγραφέως Αρουντάτι Ρόι.

** Στίχοι από το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου «Τι έπαιξα στο Λαύριο»

Τελευταία Ενημέρωση : Τρίτη, 06/11/2012

 Χορηγοί 8ου Forum Ενέργειας 2019

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

ΕΛΠΕ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine