Το 1ο Forum Ενέργειας στο VEC με βίντεο από όλες τις εκδηλώσεις

Ολόκληρο το συνεδριακό διήμερο του 1ου Forum Ενέργειας, που διοργανώθηκε από το «Σύμβουλο Επιχειρήσεων» στις 6-7 Φεβρουαρίου στην Πάτρα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το παρακολουθήσουν on demand στο Διαδικτυακό Εκθεσιακό Κέντρο VEC που λειτουργεί στη διεύθυνση www.virtualexpocenter.gr. Είναι αναρτημένα τα video των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν από τους φορείς:

- ΤΕΕ-Τμήμα Δυτικής Ελλάδος, Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Αχαΐας «Ο ΒΑΤΤ», Σύλλογος Βιοτεχνών Υδραυλικών Θερμικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Πάτρας και Σύλλογος Βιοτεχνών Μετάλλου Ν. Αχαΐας, με θέμα «Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Κτιρίων: Θεσμικό Πλαίσιο και Εφαρμογές».

- UNISOL A.E. με θέμα «Εξωτερική Θερμομόνωση Κτιρίων/Εξοικονόμηση Ενέργειας».

- Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Πατρών (ΑΔΕΠ) AE, με θέμα «Προωθώντας την Αειφόρο Ενεργειακή Διαχείριση στις πόλεις».

- ΤΕΕ-Τμήμα Δυτικής Ελλάδος, με θέμα «Νέες ενεργειακές πηγές στη Δυτική Ελλάδα».

- Πανεπιστήμιο Πατρών – Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πάτρας, με θέμα «Επιστήμη και Τεχνολογία: Για την εξοικονόμηση ενέργειας και την ανάπτυξη των ΑΠΕ».

Να σημειώσουμε ότι στο VEC προγραμματίζεται να αναρτηθεί το επόμενο διάστημα και το διαδικτυακό εκθεσιακό hall που είναι αφιερωμένο στην Ενέργεια και τις ΑΠΕ. Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο σημαντικό διαδικτυακό γεγονός μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2610-240720 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 2101 Φορές

Τελευταία Ενημέρωση : Τρίτη, 20/03/2012

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine