Ενδιαφέρουσες δράσεις στο 1ο Forum Ενέργειας

Δύο ενδιαφέροντα γεγονότα θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του συνεδριακού και εκθεσιακού διήμερου του 1ου Forum Ενέργειας που θα πραγματοποιηθεί στις 6&7 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα από την εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» σε συνδιοργάνωση με το Τεχνικό Επιμελητήριο – Τμήμα Δυτικής Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, θα προβληθεί ένα πολύ ενδιαφέρον μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά ντοκιμαντέρ, για τις πηγές παραγωγής ενέργειας και για την εξοικονόμηση ενέργειας. Η προβολή του βίντεο ημίωρης περίπου διάρκειας θα γίνει την Τρίτη 7/2 και στις ώρες: 12.30 -13.00, 13.30-14.00, 14.30 -15.00, 15.30-16.00 και 16.30- 17.00 Το μεταγλωττισμένο ντοκιμαντέρ, απευθύνεται στην εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής αλλά και στο ευρύ κοινό, το οποίο θα μπορεί να το παρακολουθήσει ελεύθερα, ενώ μετά τις προβολές θα ακολουθεί συζήτηση, μεταξύ των συμμετεχόντων. (Πληροφορίες ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ, τηλ. 2610-240720).

Επίσης, στον εκθεσιακό χώρο του 1ου Forum Ενέργειας, σε ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο, θα παρουσιάζονται έργα του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, τα οποία περιλαμβάνουν σχεδιαστικές προτάσεις που συνδυάζουν την αρχιτεκτονική με την ενέργεια. Μερικά από τα έργα που θα εκτεθούν είναι η λειτουργία ενός ενεργειακού αφαλατωτή, κτίρια σε παραδοσιακά τοπία όπως της Σαντορίνης και της Σίφνου, ανάλυση θερμικής και οπτικής άνεσης σε κατοικία σύμφωνα με τις βιοκλιματικές απαιτήσεις, συγκρότημα κατοικιών που συνδυάζουν το νερό, την φύση και τον ήλιο με το δομημένο περιβάλλον και μελέτη κτιρίου για φυσικό φωτισμό στο κέντρο της Πάτρας. Την επιμέλεια των παρουσιάσεων έχουν η Κατερίνα Λιάπη, επίκ. Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και η Μαρία Τρυπαναγνωστοπούλου, Αρχιτέκτων Μηχανικός.

Διαβάστηκε 1553 Φορές

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine