Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης  Γιώργος Γεωργαντάς ομιλητής στην εκδήλωση της E.Ι.Α.Ν.Α POMIDA

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων του Νομού Αχαΐας, ιδρυτικό μέλος της ΠΟΜΙΔΑ, θα πραγματοποιήσει την επετειακή ενημερωτική Γενική Συνέλευση των μελών της  και όλων των ενδιαφερομένων ιδιοκτητών ακινήτων της Αχαΐας, την Κυριακύη  24 Νοεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι  στο ξενοδοχείο "ΑΣΤΗΡ" των Πατρών, στο πλαίσιο του  22oυ Forum Ανάπτυξης.

Το θεμα της εκδήλωσης είναι «Εξυπνες λύσεις και στην Ακίνητη Περιουσία» και είνια προσαρμοσμένο στην κεντρική θεματική ενότητα του φετινού πολυσυνεδρίου "Εξυπνες λύσεις παντού – SMART*»

 Τα επί μέρους θέματα που θα απασχολήσουν τη φετινή εκδήλωση της Ε.Ι.Α.Ν.Α είναι :

Νέες προοπτικές για την ιδιωτική ακίνητη περιουσία και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Περιστολή της γραφειοκρατίας και αυτοματοποίηση διαδικασιών στις συναλλαγές ακινήτων. Βραχυχρόνιες Μισθώσεις κατοικιών. Φορολογικά, νομικά και κοινωνικά θέματα. Εμπορικές μισθώσεις και μισθώσεις κατοικιών, αντιμετώπιση δύστροπων ενοικιαστών. Πολεοδομική νομοθεσία. Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου, Μεταφορά Συντελεστή Δόμησης. Εθνικό Κτηματολόγιο: Οι παρεμβάσεις της ΠΟΜΙΔΑ για την επίλυση των προβλημάτων.  Δασικοί χάρτες, διαδικασία εκδίκασης ενστάσεων και λειτουργίας Επιτροπών. Αναβάθμιση των υπαρχόντων κτιρίων. «Εξοικονομώ κατ' οίκον» και φοροεπιδότηση 40%. Διαχείριση πολυκατοικιών, διαφορές συνιδιοκτητών, μονομερής αυτονόμηση από κεντρ. θέρμανση. Προστασία πρώτης κατοικίας, τραπεζικά δάνεια, υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Ασφάλιση κατοικιών μελών ΠΟΜΙΔΑ με έκπτωση 10% μέσω ΑΝΥΤΙΜΕ INTERAMERICAN! Ηλεκτρικό Ρεύμα στην καλύτερη προσφορά για τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ από την PROTERGIA! Απολογισμός-Εκλογή νέου Δ.Συμβουλίου & Εξελ. Επιτροπής της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων Αχαίας

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Βουλευτής ΝΔ Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς, αρμόδιος για την πάταξη της γραφειοκρατίας στη Δημόσια Διοίκηση 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

  • Αντώνης Μουζάκης και Ορέστης Σεϊμένης , Φοροτεχνικοί – Συγγραφείς.
  • Κώστας Χαϊδούτης, Δικηγόρος, Αντιπρόεδρος ΠΟΜΙΔΑ & Πρόεδρος Ιδιοκτητών Θεσσαλονίκης
  • Θανάσης Καρκατζούλης, Συμβολαιογράφος, ΠΟΜΙΔΑ Μεσσηνίας.
  • Παναγιώτης Κολιόπουλος, Δικηγόρος, Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου.
  • Νικόλαος Παπάκος, τ. πρόεδρος Δικηγορικού Συλ. Πατρών, μέλος του Δ.Σ της Ε.Ι.Α.Ν.Α.
  • Κυριακή Αθανασιάδη, Δικηγόρος, Πρόεδρος της (Ε.Ι.Α.Ν.Α), ειδική Γραμματέας της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.
  • Αναστάσιος Βάππας, Δικηγόρος Α.Π., Γραμματεύς Επικοινωνίας ΠΟΜΙΔΑ.
  • Νίκος Κεχαγιόγλου, υπεύθυνος προγράμματος ασφάλισης κτιρίων μελών ΠΟΜΙΔΑ.

Τις εργασίες της εκδήλωσης, στην οποία έχουν προσκληθεί και θα παραστούν οι αρχές, οι βουλευτές και οι φορείς του Ν. Αχαΐας, θα συντονίσει ο κ.Στράτος Παραδιάς, Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α και της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (UIPI).

Διαβάστηκε 75 Φορές

Τελευταία Ενημέρωση : Πέμπτη, 21/11/2019

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine