Στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 το 7ο Forum Υγείας

forum ygeias 14.09Η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο των συνεχών αναπτυξιακών της δράσεων προγραμματίζει για τις 14 Σεπτεμβρίου 2019  το «7ο Forum Υγείας» στο Royal Theater στην Πάτρα (Πρώην Πτωχοκομείο- Ώρες εκδηλώσεων: από 10:00 έως 21:00 μ.μ.).

Η σύνδεση του ευρύτερου χώρου της Υγείας με την Αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής είναι η διαρκής αναζήτηση των εκδηλώσεων του «Forum Υγείας» και αυτό θα επιχειρηθεί και στην φετινή 7η ετήσια διοργάνωσή του.

Οι εκδηλώσεις και του «7ο Forum Υγείας» θα συνδιοργανωθούν με τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας και τους σημαντικότερους φορείς Υγείας της περιοχής.

Ειδικότερα στις φετινές εκδηλώσεις θα αναδειχθούν δύο επίκαιρες θεματικές ενότητες με ευρύτερο ενδιαφέρον για την περιοχή μας, που είναι:

  • Νέες Τάσεις στην Υγεία
  • Εθελοντισμός και Πρόληψη

Αναλυτικότερα στις δύο παραπάνω ενότητες προγραμματίζουμε να παρουσιαστούν από κορυφαίους ομιλητές θέματα όπως:

  Νέες Τάσεις στην Υγεία

  • Εξατομικευμένη Ιατρική
  • Big Data, Machine Learning, Τεχνητή Νοημοσύνη και Ιατρική
  • Τεχνολογίες Υγείας

      -    Κλινική έρευνα και Φαρμακευτική ιατρική

    Εθελοντισμός και  Πρόληψη

     -    Ιατρική και Φαρμακευτική Φροντίδα

  • Διατροφή
  • Κάπνισμα
  • Περιβάλλον
  • Άθληση

Η ανάδειξη των παραπάνω ενοτήτων θα πραγματοποιηθεί με δύο κεντρικές εκδηλώσεις, που προγραμματίζουμε να γίνουν σε συνδιοργάνωση με σημαντικούς ενδιαφερόμενους επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς όπως: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων-Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, Ιατρική και Φαρμακευτική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών, Οδοντιατρικός Σύλλογος Αχαΐας, Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας, Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών / Περιφερειακό Τμήμα Αχαΐας & Ηλείας.  

Ενεργό ρόλο στην όλη επιτυχία της εκδήλωσης διαδραματίζει και το εθελοντικό οικοσύστημα της περιοχής που εστιάζει τις δράσεις του στο χώρο της Υγείας.

Στην κατεύθυνση  αυτή συνεργαζόμαστε άριστα με: Σύλλογο Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, Παράρτημα Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, «Άλμα Ζωής», «Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας», «Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα», Πανελλήνια Αντικωφωτική και Λογοθεραπευτική οργάνωση, (Π.Α.Λ.Ο.), Παράρτημα Ν. Αχαΐας του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω», Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας “Ζωή Γλυκιά”, με συλλόγους αιμοδοσίας κλπ.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις (work shops) που θα παρουσιάσουν «εργαλεία» περαιτέρω προώθησης, σε αναπτυξιακή κατεύθυνση, των παραπάνω επίκαιρων τομέων, με τη συμμετοχή όσων εκδηλώσουν εκ των προτέρων ενδιαφέρον, από τον επιστημονικό και παραγωγικό χώρο.

Καθ’ όλη διάρκεια των εκδηλώσεων του «7ου Forum Υγείας» προγραμματίζουμε και φέτος να λειτουργεί αντιπροσωπευτικός εκθεσιακός χώρος, φορέων και επιχειρήσεων του χώρου.

Οι παραπάνω δράσεις θα υποστηρίζονται από τις δυναμικές μας ιστοσελίδες, την on Line έκδοση του Συμβούλου Επιχειρήσεων www.symboulos.gr και την επίσημη ιστοσελίδα του Forum Ανάπτυξης www.forumanaptixis.gr, ενώ στην περαιτέρω επικοινωνία τους θα συνδράμουν πολλά συνεργαζόμενα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της ευρύτερης περιοχής.

Για οποιοδήποτε ενδιαφέρον μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ

Τελευταία Ενημέρωση : Τετάρτη, 12/06/2019

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine