Εκδήλωση της Πολυφωνικής με θέμα τον Αναπροσανατολισμό στον Πολιτισμό

prosklisiΣτο πλαίσιο του 21ου Forum Ανάπτυξης ο Οργανισμός της Πολυφωνικής, θα μετάσχει με δίωρη Συνεδρία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 8-10 μ.μ.

Το θέμα της Συνεδρίας: "Αναπροσανατολισμός στον Πολιτισμό’’, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θα αφορά στον Πολιτισμό της πόλης μας και στο πάνελ των ομιλητών εκλήθησαν και θα παρουσιάσουν τις σκέψεις και τις απόψεις τους, συμπολίτες που στο παρελθόν έχουν διαχειριστεί τα ‘’Πολιτιστικά’’ του Δήμου Πατρέων.

Θα μετάσχουν οι: Δημήτρης Πεφάνης τ. Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΠΑΠ, η Βικτωρία Αγγελοπούλου τ. Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΠΑΠ, Αλέξης Σκαρμέας τ. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αντώνης Σκιαθάς τ. Πρόεδρος Δ.Σ. Πολιτιστικού Οργανισμού Δ. Πατρέων. Η ολοκλήρωση των απόψεων που θα κατατεθούν, θα γίνει από τον Πρόεδρο του Οργανισμού, Λυκειάρχη Γιάννη Κόττορο, ενώ το συντονισμό της Συνεδρίας θα έχει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Μο Σταύρος Σολωμός.

Η Συνεδρία θα κλείσει με μικρή συναυλία του Ορχηστρικού Σχήματος ‘’VIBRATO’’ του Οργανισμού, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αθανασακόπουλου.

Είσοδος για το κοινό ελεύθερη

Διαβάστηκε 162 Φορές

Τελευταία Ενημέρωση : Δευτέρα, 19/11/2018

 Χορηγοί 8ου Forum Ενέργειας 2019

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

ΕΛΠΕ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine