Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου το Δίκτυο Forum Ανάπτυξης στην Κεφαλονιά

logo Στο πλαίσιο του «Δικτύου Forum Ανάπτυξης 2018» και σε συνδιοργάνωση με το Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδος/ Νομαρχιακή Επιτροπή Κεφαλονιάς-Ιθάκης και τον Ιατρικό Σύλλογο Κεφαλονιάς-Ιθάκης  θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου στο Αργοστόλι, στον συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς, Hμερίδα Αναπτυξιακού προσανατολισμού, στην οποία θα ενταχθεί και μια θεματική ενότητα επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος με θέμα: «Βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος στην υγεία και αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισής του», με την παρουσία ως ομιλητών στην εκδήλωση σημαντικών και καταξιωμένων επιστημόνων.

Στην αναπτυξιακή ατζέντα  της Ημερίδας περιλαμβάνονται οι ενότητες :

  • Ενεργειακές Κοινότητες,

Στην ενότητα αυτή  θα αναδειχθούν θέματα: «Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την ανάπτυξη έργων ΑΠΕ από τις ενεργειακές κοινότητες», «Ευκαιρίες και προκλήσεις για τις τοπικές κοινωνίες», «Ο σχεδιασμός του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας για τις ενεργειακές κοινότητες» .Θα ακολουθήσει ενδιαφέρουσα συζήτηση. 

  • «Έξυπνες εφαρμογές για το Νησί μας»,

Θα αναδειχθούν τα   θέματα: «Ο δρόμος της ενεργειακής μετάβασης των νησιών-Πρωτοβουλίες και αναγκαία βήματα»,«Καθαρή ενέργεια για τα νησιά: υποστηρίζοντας την ενεργειακή τους μετάβαση & «Έξυπνες εφαρμογές σε πόλεις».

Στο πλαίσιο της ενότητας  για τις «Έξυπνες εφαρμογές για το Νησί μας»,  η  Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης, σε συνεργασία με το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων – ΔΑΦΝΗ, συντονιστή της Πρωτοβουλίας «Έξυπνα Νησιά» σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, διοργανώνει ένα ανοιχτό δημόσιο εργαστήριο με τη συμμετοχή κυρίως μελών του ΤΕΕ. Ένα Εργαστήριο αυτής της μορφής λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στο νησί της Κεφαλονιάς και έχει σκοπό αφενός την ενημέρωσή των συμμετεχόντων, αλλά κυρίως την ενεργό εμπλοκή τους στο σχεδιασμό προτάσεων για την «μετατροπή» της Κεφαλονιάς και Ιθάκης σε «έξυπνα νησιά». Την εκδήλωση στηρίζουν: Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης, ΔΑΦΝΗ Δίκτυο Αειφόρων Νήσων, Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων & Nosmoke.Team  

Χορηγοί είναι  : Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων & Διανομέων Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου  & Νήσων Ιονίου, Δυναμοχρωμ, Ξυλεμπορική Πατρών Α.Ε., Holiday Emotions, Luminus Φωτισμός, PG Papadimatos Group of Companies, Δομικά Υλικά Β & Π. Τσώνης Ο.Ε., Άλφα Τεχνική Ανδρεάτος, Amicro Singular Logic

Τελευταία Ενημέρωση : Πέμπτη, 20/09/2018

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine