Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Πάτρας στο 20ο Forum Ανάπτυξης

Patra notioslimenasΣτο 20ο Forum Ανάπτυξης 2017 συμμετέχει η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Πάτρας με την εκδήλωση : «Το όραμα μας για την Πάτρα – Διεθνής Επισκέψιμη Ανθρώπινη Σύγχρονη Πόλη την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00-20:00.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης και οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα εξής θέματα είναι :

  1. Χάρης Ανδρεόπουλος Ιδιωτικός Υπάλληλος-Διαιτητής, Πάτρα Αποστολική Πόλη - Οι οφειλόμενες σχέσεις συνεργασίας Δήμου και Εκκλησίας και η άσκηση Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.
  2. Αριάδνη Ανδριοπούλου Φοιτήτρια Φαρμακευτικής, Η σύνδεση των ΑΕΙ-ΑΤΕΙ με την Πάτρα και η συμβολή τους στην ανάπτυξη της περιοχής- Πάτρα Σύγχρονη Πόλη.
  3. Νότα Βασιλείου Συνταξιούχος Πανεπιστημιακός Υπάλληλος, Πάτρα Διεθνής Καρναβαλική Πόλη- Ανθρώπινη και Επισκέψιμη.
  4. Αμαλία Αντωνοπούλου Καθηγήτρια Πιάνου, Πάτρα Διεθνές Πολιτιστικό Κέντρο –Δράσεις πολιτισμού και καινοτομίες.
  5. Γιώργος Γεροντίνης Τεχνικός Διευθυντής Ποδοσφαίρου, Πάτρα Διεθνές Αθλητικό Κέντρο- Πόλη του Ολυμπιακού Ύμνου.
  6. Νίκος Γκοτσίνος Ασφαλιστικός Επενδυτικός Σύμβουλος, Η Ισόρροπη Ανάπτυξη των Δημοτικών Διαμερισμάτων της Πάτρας, οικιστικά και συγκοινωνιακά θέματα και η ίδρυση Αγροτικού Επιμελητηρίου.
  7. Μάκης Κατσιγιάννης Ανθοπαραγωγός, Για μια ουσιαστική αποτελεσματική μεταρρύθμιση της λειτουργίας του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου. Το μεγάλο άλμα αναβάθμισης της Πόλης.
  8. Γιώργος Καραβίας Οικονομολόγος  Σύμβουλος Μάρκετινγκ, Η ισότιμη συνεργασία του Οικονομικού, του Τεχνικού και του Εμποριοβιοτεχνικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου με τον Δήμο και τους άλλους κοινωνικούς φορείς.
  9. Ορνέλλα Πόππι Διακοσμήτρια, Προώθηση Μάρκετινγκ, Πρωτοπόρες προτάσεις και λύσεις που θα μετατρέψουν την Πάτρα σε πόλο έλξης επισκεπτών. Μέσα και Προϋποθέσεις.

Τελευταία Ενημέρωση : Παρασκευή, 10/11/2017

 Χορηγοί 8ου Forum Ενέργειας 2019

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

ΕΛΠΕ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine