Αποτελεσματικότητα παντού με σφαιρική αντιμετώπιση

Ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα «Αποτελεσματικότητα παντού με σφαιρική αντιμετώπιση» οργανώνει ο δραστήριος Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος της περιοχής Κ.Υ. Χαλανδρίτσας στο 19o Forum Ανάπτυξης/Money Show Πάτρας.

Νέες τεχνολογίες στην αγροδιατροφή

Με ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την αγροδιατροφή θα συμμετάσχει στο 19o Forum Ανάπτυξη/ Money Show Πάτρας το Ίδρυμα Τεχνολογίας& Έρευνας/Ινστιτούτο Επιστημών Χημική Μηχανικής (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ).

Αλεξιάδης, Βρούτσης, Γερουλάνος και Καραθανασόπουλος συζητούν για την αποτελεσματικότητα της οικονομικής πολιτικής

Ηχηρά ονόματα από την κεντρική πολιτική σκηνή θα τοποθετηθούν στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας - 10o Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, στο 19ο Forum Ανάπτυξης/Money Show Πάτρας.

Η αναζήτηση της αποτελεσματικότητας στο 19ο Forum Ανάπτυξης/ Money Show Πάτρας

«Αποτελεσματική… αναποτελεσματικότητα: μήπως αυτό είναι το σχέδιο ανάπτυξης;» Το ερώτημα θα απαντηθεί στην ομιλία με έντονο πολιτικό ενδιαφέρον που θα αναπτύξει ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, πρώην βουλευτής Αχαΐας - περιφερειακός σύμβουλος ΠΔΕ, επικεφαλής «Αντίστασης Πολιτών Δυτ. Ελλάδας».

Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Νομού Αχαΐας στο 19ο Forum Ανάπτυξης

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Νομού Αχαΐας, μέλος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α., θα πραγματοποιήσει την Ετήσια Ενημερωτική Γενική Συνέλευση των μελών της και όλων των ενδιαφερομένων ιδιοκτητών ακινήτων της Αχαΐας, στο 19ο Forum Ανάπτυξης - Money Show Πάτρας.

«Shackleton’s Case: Περιπέτεια Ηγεσίας στην Ανταρκτική»

Με το σύνθημα «ηγέτης γίνεσαι, δεν γεννιέσαι», η V-GROUP - Βαφέας Παναγιώτης και η LINKAGE έχουν δημιουργήσει στην Πάτρα Σχολή Ηγεσίας.

«Επανεκκίνηση της οικονομίας σε όλους τους τομείς με ουσία και αποτελεσματικότητα»

«Επανεκκίνηση της οικονομίας σε όλους τους τομείς με ουσία και αποτελεσματικότητα» είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει ο Τομέας Παραγωγικών Τάξεων της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στο 19ο Forum Ανάπτυξης.

Από τη Γιορτή του Τσίπουρου στο 19o Forum Ανάπτυξης

Το 19o Forum Ανάπτυξης ήταν παρόν στην 6η Γιορτή Τσίπουρου, που διοργανώνει ο δραστήριος Σύλλογος Προστασίας Υγείας Περιβάλλοντος Περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας.

«Αποτελεσματικότητα Παντού» στο 19ο Forum Ανάπτυξης στις 12 & 13 Νοεμβρίου 2016

Η Οργανωτική Επιτροπή του 19ου Forum Ανάπτυξης/Money Show Πάτρας ανακοινώνει ότι το κορυφαίο αναπτυξιακό πολυσυνέδριο-έκθεση της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας διοργανώνεται στις 12 & 13 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» με κεντρική θεματική ενότητα την «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ».

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine