Γενικά θέματα

Στο 21ο Forum Ανάπτυξης ο Τομέας Παραγωγικών Τάξεων της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας της «Νέας Δημοκρατίας»

nomarxiaki achaias ndΟ Τομέας Παραγωγικών Τάξεων της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας της «Νέας Δημοκρατίας», διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Επανεκκίνηση της Οικονομίας με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία, η συμμετοχή των Περιφερειών στην Ανάπτυξη», στο πλαίσιο του 21ου Forum Ανάπτυξης το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 10:30-12:45.

Εκδήλωση από το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων

epistimoniko parko patron Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Δράσεις του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών για παραγωγή καινοτόμων προϊόντων», στο πλαίσιο του 21ου Forum Ανάπτυξης την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και ώρα 14:00-14:00.

Η Ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής από την αξιοποίηση Κοιτασμάτων Υδρογονανθράκων

alekos xrisanthakopoulosΕκδήλωση με θέμα για τους υδρογονάνθρακες διοργανώνει η Δημοτική Κίνηση "Το Όραμα μας για την Πάτρα", με επικεφαλής τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο, στο πλαίσιο του 21ου Forum Ανάπτυξης, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:30 -12:30. 

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Αβραάμ Ζελιλίδης, Καθηγητής Γεωλογίας Πανεπιστημίου Πατρών

Εκδήλωση της Πολυφωνικής με θέμα τον Αναπροσανατολισμό στον Πολιτισμό

prosklisiΣτο πλαίσιο του 21ου Forum Ανάπτυξης ο Οργανισμός της Πολυφωνικής, θα μετάσχει με δίωρη Συνεδρία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 8-10 μ.μ.

Εκδήλωση με θέμα τον Εθελοντισμό από το Σοροπτιμιστικό Όμιλο Πάτρας "Δανιηλίς"

soroptimistikos 2017Ο  Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Εθελοντισμός», στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 20:00-22:00

Ομιλήτριες της εκδήλωσης θα είναι οι : 

«Είμαστε η Ελλάδα που παράγει και συνεργάζεται»

ella dika mas 1 0Η  πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ &  το Επιμελητήριο Αχαΐας στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Είμαστε η Ελλάδα που παράγει και συνεργάζεται», το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα  12:30-14:30.

Εκδήλωση από τον ΣΒΠΔΕ με θέμα : Η Μαθητεία στις Επιχειρήσεις

sevpdeΟ Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η Μαθητεία στις Επιχειρήσεις. EAPPREN – Apprenticeships through the use of e-learning» το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ. 

Ο εκσυγχρονισμός της Δικαιοσύνης και των νομικών υπηρεσιών προς όφελος της κοινωνίας

dikigorikos syllogos patronO Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών, στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:  «Ο εκσυγχρονισμός της Δικαιοσύνης και των νομικών υπηρεσιών προς όφελος της κοινωνίας» το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 10:30-12:30.

Τα τρία πιο σημαντικά προβλήματα της πόλης μας ενόψει των Δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου

xristos patouxasH Δημοτική Κίνηση για την Πάτρα «Ανυπότακτη Πολιτεία» με επικεφαλής τον Χρήστο Πατούχα, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Τα τρία πιο σημαντικά προβλήματα της πόλης μας ενόψει των Δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου», στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:30-12:30.

«To Γεφύρι της Πλάκας και η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς»

gefiri plakasΟ Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών & ο Σύνδεσμος Αχαΐας – Κύπρου «Αχαιών Ακτή», διοργανώνουν εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Γρήγορη Κουτρόπουλο, Αρχιτέκτων Μηχανικό, Μέλος Ομάδας «Μπουλούκι» ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «To Γεφύρι της Πλάκας και η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς»   στην πλατεία Τζουμέρκων, στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 17:00-18:00.

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine