Γενικά θέματα

Το Αναλυτικό Πρόγραμμα & οι Ομιλητές του 21ου Forum Ανάπτυξης

21o forumΠαρατίθεται το Αναλυτικό Πρόγραμμα του 21ου Forum Ανάπτυξης με τα ονόματα όλων των ομιλητών των διήμερων συνεδριακών εκδηλώσεών του. 

Εκδήλωση από τη Δημοτική Κίνηση «Πάτρα : Η Δική μας πόλη»

patra nikos tzanakosΗ Δημοτική Κίνηση «Πάτρα : Η Δική μας πόλη» με επικεφαλής το Νίκο Τζανάκο, στο πλαίσιο του 21ου Forum Ανάπτυξης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα : «Προτάσεις αναπροσανατολισμού  για  να εξελιχθεί σε σύγχρονη και πιο  βιώσιμη  η πόλη μας», την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και ώρα 20:00-22:00.

Εκδήλωση με θέμα «Η σημερινή κατάσταση και οι προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας» από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας 

logo oeeTo Οικονομικό Επιμελητηρίου Β.Δ. Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η σημερινή κατάσταση και οι προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας», στο πλαίσιο του 21ου Forum Ανάπτυξης, το Σάββατο 24, Νοεμβρίου και ώρα  19:00-21:00.

Πολύπλευρες δράσεις της Αχαΐα – Αναπτυξιακή Α.Ε.

achaia anaptixiakiΑπό το 1997 η Αχαΐα – Αναπτυξιακή Α.Ε. έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων που αφορούν παρεμβάσεις τόσο ιδιωτικού όσο και δημόσιου χαρακτήρα, καθώς και όλα τα προγράμματα LEADER από την ίδρυση της.

Στο 21ο Forum Ανάπτυξης ο Τομέας Παραγωγικών Τάξεων της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας της «Νέας Δημοκρατίας»

nomarxiaki achaias ndΟ Τομέας Παραγωγικών Τάξεων της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας της «Νέας Δημοκρατίας», διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Επανεκκίνηση της Οικονομίας με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία, η συμμετοχή των Περιφερειών στην Ανάπτυξη», στο πλαίσιο του 21ου Forum Ανάπτυξης το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 10:30-12:45.

Εκδήλωση από το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων

epistimoniko parko patron Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Δράσεις του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών για παραγωγή καινοτόμων προϊόντων», στο πλαίσιο του 21ου Forum Ανάπτυξης την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και ώρα 14:00-14:00.

Η Ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής από την αξιοποίηση Κοιτασμάτων Υδρογονανθράκων

alekos xrisanthakopoulosΕκδήλωση με θέμα για τους υδρογονάνθρακες διοργανώνει η Δημοτική Κίνηση "Το Όραμα μας για την Πάτρα", με επικεφαλής τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο, στο πλαίσιο του 21ου Forum Ανάπτυξης, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:30 -12:30. 

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Αβραάμ Ζελιλίδης, Καθηγητής Γεωλογίας Πανεπιστημίου Πατρών

Εκδήλωση της Πολυφωνικής με θέμα τον Αναπροσανατολισμό στον Πολιτισμό

prosklisiΣτο πλαίσιο του 21ου Forum Ανάπτυξης ο Οργανισμός της Πολυφωνικής, θα μετάσχει με δίωρη Συνεδρία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 8-10 μ.μ.

Εκδήλωση με θέμα τον Εθελοντισμό από το Σοροπτιμιστικό Όμιλο Πάτρας "Δανιηλίς"

soroptimistikos 2017Ο  Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Εθελοντισμός», στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 20:00-22:00

Ομιλήτριες της εκδήλωσης θα είναι οι : 

«Είμαστε η Ελλάδα που παράγει και συνεργάζεται»

ella dika mas 1 0Η  πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ &  το Επιμελητήριο Αχαΐας στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Είμαστε η Ελλάδα που παράγει και συνεργάζεται», το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα  12:30-14:30.

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine