Γενικά θέματα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 7ο Forum Υγείας

7o forum igeias p.gialeniosΠεδίο ζωηρού διαλόγου  και παρουσίασης νέων καινοτόμων εξελίξεων στην Υγεία αποτέλεσε το 7ο Φόρουμ Υγείας, που  διοργάνωσε η εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων»  και ολοκλήρωσε τις εργασίες του το Σάββατο το βράδυ, στον πολυχώρο Royal στην Πάτρα.

Οι νέες τάσεις και προκλήσεις στην Υγεία στο 7ο Forum Υγείας, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Royal 

logo

Οι νέες τάσεις στην Υγεία μέσω μιας σειράς επιτευγμάτων όπως είναι η νανοτεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και οι καινοτόμες τάσεις στην ιατρική επιστήμη θα αναπτυχθούν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου , στον πολυχώρο  Royal, κατά την διάρκεια των εργασιών του 7ου Φόρουμ Υγείας, που συνδιοργανώνει  ο «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» με τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών / Περιφερειακό Τμήμα Αχαΐας & Ηλείας.

Συναντήσεις προετοιμασίας του 7ου Forum Υγείας
diorganotes forum ygeiasΣτην πορεία προετοιμασίας του 7ου Forum Υγείας πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με επιστημονικούς φορείς και εθελοντικούς συλλόγους στα γραφεία του  Ιατρικού  Συλλόγου  Πατρών για την οριστικοποίηση των θεματικών  ενοτήτων της φετινής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 στο Royal Theater στην Πάτρα (Πρώην Πτωχοκομείο - Ώρες εκδηλώσεων: από 10:00 έως 21:00 μ.μ.).

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 το 7ο Forum Υγείας

forum ygeias 14.09Η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο των συνεχών αναπτυξιακών της δράσεων προγραμματίζει για τις 14 Σεπτεμβρίου 2019  το «7ο Forum Υγείας» στο Royal Theater στην Πάτρα (Πρώην Πτωχοκομείο- Ώρες εκδηλώσεων: από 10:00 έως 21:00 μ.μ.).

"Έφυγε"  ο Ιστορικός της Πάτρας Βασίλης Λάζαρης

v.lazaris etaireia achaikon spoudonΤο Σάββατο 11 Μαΐου 2019 έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λάζαρης, φιλόλογος ιστορικός, εξέχουσα μορφή των γραμμάτων, αλλά και δάσκαλος πολλών Πατρινών. Ο Βασίλης Λάζαρης κατέγραψε την ιστορία της πόλης μέσα από τα βιβλία του, εκδίδοντας το 1986 τον πρώτο τόμο της Πολιτικής Ιστορίας της Πάτρας από τις Αχαϊκές Εκδόσεις. 

Η εισήγηση του Δημοσθένη Τσαμτσάκη - Προϊστάμενος τμήματος Διεύθυνσης Τεχνικών Επαγγελμάτων 

dimosthenis tsamsakisΟ Δημοσθένης Τσαμτσάκης, προϊστάμενος τμήματος Διεύθυνσης Τεχνικών Επαγγελμάτων στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, αναφέρθηκε και αυτός στο σημερινό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Η εισήγηση του Αντώνη Σαλευρή-Συμβούλου και Μηχανικού Λειτουργίας και Ανάπτυξης του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»

antonis saleyrisO Αντώνης Σαλευρής, Τεχνικός Σύμβουλος και Μηχανικός Λειτουργίας και Ανάπτυξης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», αναφέρθηκε στο κατά πόσο έχει εκσυγχρονιστεί ο τομέας των εγκαταστάσεων με τα σύγχρονα πρότυπα, καθώς και τι απομένει ακόμη να γίνει, ώστε να ξεκαθαριστεί το ασαφές τοπίο της ασφάλειας. 

Η εισήγηση του Χριστόφορου Βούλγαρη - Διευθυντή Υπηρεσιών της Schneider Electric

xristoforos voulgarisΟ Χριστόφορος Βούλγαρης, Διευθυντής Υπηρεσιών της Schneider Electric μίλησε για τα πρότυπα ελέγχων σε υποσταθμούς μέσης τάσης. Και παρουσίασε καινοτόμες ενέργειες της εταιρείας τους που οδηγούν στην αναγνώριση πιθανών βλαβών μέσω τακτικών διαγνώσεων στον εξοπλισμό.

Η εισήγηση του Παναγιώτη Κατσιάρη - Μηχανολόγου Μηχανικού της ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΑ 

panagiotis katsiarisΟ Παναγιώτης Κατσιάρης, Μηχανολόγος Μηχανικός στο Τμήμα Κατασκευών και Συντήρησης Δικτύων της ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΑ στο Τμήμα Αττικής παρουσίασε ποια πρέπει να είναι τα ασφαλή μέτρα σε πίνακες και μετασχηματιστές μέση τάσης.

Η εισήγηση της Ε. Πυργιώτη - Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Η/Μ και Τ/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών

elefteria pirgiotiH Ελευθερία Πυργιώτη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, ανέφερε ποιες εργασίες είναι απαραίτητες για τη συντήρηση  ενός πίνακα μέσης τάσης σε μια ηλεκτρική εγκατάσταση.

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine