Γενικά θέματα

Οι έξυπνες πόλεις και πως θα αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης της Οικονομίας

 city CopyΗ Lever Σύμβουλοι Ανάπτυξης ΑΕ, μέλος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες» και η CISCO HELLAS, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Έξυπνες πόλεις: Μοχλός ανάπτυξης της Οικονομίας και της Ποιότητας Ζωής στις Αστικές Συγκεντρώσεις», στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης.

 Oι καινοτόμες εφαρμογές που αλλάζουν  τις πόλεις

255846 smart city

 «Έξυπνες πόλεις και καινοτόμες εφαρμογές» θα είναι το θέμα της συνεδρίας του Ινστιτούτου Βιομηχανικών Συστημάτων, το οποίο εστιάζει σε τεχνολογίες αιχμής εφαρμόσιμες στο βιομηχανικό και επιχειρησιακό περιβάλλον. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτριος Σερπάνος, Διευθυντής ΙΝΒΙΣ.

Οι έξυπνες επιλογές που θα σώσουν Πατραϊκό και Κορινθιακό  

PATRAIKOS

Έξυπνες λύσεις για την προστασία του Φυσικού και Πολιτιστικού μας περιβάλλοντος, αγγίζοντας ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο ζήτημα, θα δώσει στο 22ο Forum Ανάπτυξης η Ένωση Προστασίας Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος του Κορινθιακού και Πατραϊκού Κόλπου «Νηρέας» σε ειδική εκδήλωση.

Mια έξυπνη ανάγνωση της Ιστορίας από το  Ινστιτούτο Τοπικής Ιστορίας 

historyΤο Ινστιτούτο Τοπικής Ιστορίας (Ι.Τ.Ι.) είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην καταγραφή και διάσωση του ιστορικού τοπίου και της ιστορικής μνήμης με σύγχρονες μεθόδους και με βασικούς άξονες τη διεπιστημονική προσέγγιση, την επιτόπια έρευνα, την αναζήτηση και μελέτη νέων πρωτογενών πηγών, την εκπαίδευση και επιμόρφωση.

Γίνε διαχειριστής της πολυκατοικίας σου με ένα κλικ στο κινητό σου

polΗ polikatikia.gr αποτελεί την νέα εποχή στην διαχείριση των κτιρίων και τα πλεονεκτήματά της θα διαπιστώσουν όσοι βρεθούν στο 22ο Forum Ανάπτυξης στις 23 και 24 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα.(Η εκδήλωση της Looper της εταιρείας που έχει δημιουργήσει την πλατφόρμα polikatikia.gr έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 17:30μμ).

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης  Γιώργος Γεωργαντάς ομιλητής στην εκδήλωση της E.Ι.Α.Ν.Α POMIDA

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων του Νομού Αχαΐας, ιδρυτικό μέλος της ΠΟΜΙΔΑ, θα πραγματοποιήσει την επετειακή ενημερωτική Γενική Συνέλευση των μελών της  και όλων των ενδιαφερομένων ιδιοκτητών ακινήτων της Αχαΐας, την Κυριακύη  24 Νοεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι  στο ξενοδοχείο "ΑΣΤΗΡ" των Πατρών, στο πλαίσιο του  22oυ Forum Ανάπτυξης.

 H πρόληψη, το κόστος, η καινοτομία & το εθελοντικό «κίνημα»

7o forum ygeias prolipsiΜε εθελοντικές ομάδες, αλλά και επιστήμονες κύρους, που κατέθεσαν τις απόψεις τους για μια σειρά από επιστημονικά ζητήματα γέμισε το απόγευμα το αμφιθέατρο του Royal, κατά την δεύτερη ενότητα του 7ου Forum Υγείας, που διοργάνωσε η εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων».

Οι παρεμβάσεις των εθελοντικών οργανώσεων στο 7ο Forum Υγείας

ethelontikes organoseisΣυγκινητικές ήταν στην ενότητα «Εθελοντισμός και Πρόληψη» οι παρεμβάσεις εκπροσώπων από συλλόγους και εθελοντικές οργανώσεις που εκπροσωπούν ασθενείς με χρόνιες ασθένειες. Να σημειωθεί ότι δεκάδες εκπρόσωποι των συλλόγων είχαν ενεργό συμμετοχή στις προετοιμασία των εκδηλώσεων του 7ου Forum Υγείας και στην επιλογή των εκλεκτών εισηγητών τους.   

Τεχνητή νοημοσύνη και ιατρική εμπειρία σε κοινή συμπόρευση

7o forum ygeias efstathopoulosΟι ραγδαίες εξελίξεις σε μια σειρά από επιστημονικά πεδία προς όφελος του ασθενούς αποκαλύφθηκαν στην πρώτη συνεδρία του Forum Υγείας. Αντικείμενό της ήταν οι «Νέες Τάσεις στην Υγεία», συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρίνα Ριζογιάννη και εκεί ο Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, Καθηγητής Ιατρικής Φυσικής-Ακτινοφυσικής, της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσίασε τις εξελίξεις στη Νανοτεχνολογία και τη Μοριακή Απεικόνιση.

Τα επιτεύγματα "τρέχουν" με ιλιγγιώδη ταχύτητα

7o forum ygeias bonanosΠεδίο ζωηρού διαλόγου και παρουσίασης νέων καινοτόμων εξελίξεων στην Υγεία αποτέλεσε το 7ο Forum Υγείας, που  διοργάνωσε το Σάββατο  14 Σεπτεμβρίου 2019 o «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» στον πολυχώρο Royal στην Πάτρα σε συνδιοργάνωση με τον Ιατρικό Συλλόγο Πατρών και τον Πανελλήνιο Συλλόγο Φυσικοθεραπευτών/Περιφερειακό τμ. Αχαΐας και Ηλείας.

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine