Γενικά θέματα

«Ευφυής Γεωργία: Ένα τεράστιο βήμα στον συνδεδεμένο ψηφιακό κόσμο», από το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πατρών

geoponia«Ευφυής Γεωργία: Ένα τεράστιο βήμα στον συνδεδεμένο ψηφιακό κόσμο», θα είναι το θέμα της συνεδρίας του Eργαστηρίου Βοτανικής Ζιζανολογίας του  Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πατρών, μεταξύ 18:30 και 20:30 το απόγευμα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης.

Στήνει γέφυρα καινοτομίας, ανάπτυξης και έρευνας με τη Βιομηχανία το Τμήμα Χημικών Μηχανικών

foto xm CopyΜε δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις συμμετέχει το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών στο 22ο Forum Ανάπτυξης, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

Τεχνητή Νοημοσύνη και καινοτομία από τα τμήματα  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ

kainotomia Copy

Πολλά ακούγονται για την τεχνητή νοημοσύνη και την καινοτομία. Ήρθε όμως η ώρα να τα δούμε και στην πράξη. Τους ορίζοντες που ανοίγονται θα παρουσιάσει το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών στην εκδήλωση «Τεχνητή Νοημοσύνη-Καινοτομία: Ευφυΐα Παντού», το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, μεταξύ 17:30 και 19:30 στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης.

Δήμος Πατρέων και ΔΕΥΑΠ: «Οι δράσεις που θα υλοποιήσουμε για μια έξυπνη πόλη»

dimarxeio CopyΜια πόλη όπως η Πάτρα δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τις αλλαγές που συντελούνται και να χάσει το τρένο των εξελίξεων. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Πατρεών και η ΔΕΥΑΠ συμμετέχουν στο 22ο Forum Ανάπτυξη με την εκδήλωση «Δράσεις έξυπνης πόλης», την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 12:30 με 14:30.

«Έξυπνες λύσεις για το περιβάλλον» από Σύλλογο Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Χαλανδρίτσας

ZAV61775 CopyΤις «έξυπνες λύσεις για το περιβάλλον» θα αναδείξει στην εκδήλωσή του ο Σύλλογος  Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος  Κ.Υ Χαλανδρίτσας, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου το απόγευμα  στις 8 με 10 το βράδυ, στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης, στο ξενοδοχείο «Αστήρ». 

H Eταιρεία Αχαΐκών Σπουδών ανιχνεύει την Ιστορία της Πάτρας

spoud Copy

Οι «Πολυπολιτισμικές όψεις της νεότερης Πάτρας» θα είναι το αντικείμενο της συνεδρίας της Εταιρείας Αχαΐκών Σπουδών την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, από 5:30 εώς 7:30 το απόγευμα, στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

Εμπορικός Σύλλογος και Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων: «Πως θα αυξήσετε τον τζίρο σας με μερικά κλικ» 

 eshop CopyΗ αύξηση του τζίρου των επιχειρήσεων μέσω της δημιουργίας ενός e shop, το οποίο προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, μιας και χαμηλώνει το κόστος αγοράς και παράδοσης ενός προιόντος θα αναδειχτεί στην εκδήλωση του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών μαζί με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, μεταξύ 10πμ και 12 πμ, στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξη, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

To πρόγραμμα «Proof of Concept» θα ανακαλύψουμε στην παρουσίαση του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών

parc CopyΟι «Αναπτυξιακές δράσεις του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών» μέσα από το πρόγραμμα Proof of Concept- Έξυπνες Πόλεις παντού» θα αναδειχτούν στην εκδήλωση του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών, μεταξύ 5:30 και 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου 23 Νοεμβριου, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης.

«Έξυπνες δράσεις τέχνης και δημιουργίας» στην εκδήλωση του Σοροπτιμιστικού

 CopyΟι «Συν -έξυπνες δράσεις Τέχνης και Δημιουργίας» θα είναι το αντικείμενο της εκδήλωσης του Σοροπτιμιστικού Συλλόγου Πάτρας «Δανιηλής» που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου το πρωί, στις 10:30 με 12:30. Σε αυτήν εξέχουσες προσωπικές από την περιοχή των Καλαβρύτων θα μιλήσουν για την περιοχή και τις προοπτικές ανάπτυξης.

Έξυπνες λύσεις παντού-Η καινοτομία στην Κοινωνική Οικονομία από την Ένωση Συμπολιτεία

simpoliteia Copy«Έξυπνες λύσεις παντού - Η καινοτομία στην Κοινωνική Οικονομία» θα είναι το αντικείμενο της «Ένωσης Συμπολιτεία», στο 22ο Forum Ανάπτυξης

Η «Ένωση Συμπολιτεία» είναι το δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης των Φορέων Κ.Αλ.Ο, που δραστηριοποιούνται και λειτουργούν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine