Γενικά θέματα

«Τόπος σποράς» προτάσεων και συνεργασιών

pgialeniosΓια μια ακόμη χρονιά είμαστε έτοιμοι εδώ στο «Σύμβουλο Επιχειρήσεων» για την πραγματοποίηση του 22ου Forum Ανάπτυξης. Κοντεύουμε να συμπληρώσουμε ένα τέταρτο του αιώνα συνεχούς παρουσίας με ένα θεσμό ουσιαστικού διαλόγου και παρέμβασης, που έχει πλέον γερό αποτύπωμα στα αναπτυξιακά και όχι μόνο πράγματα της περιοχής μας αλλά τολμούμε  πλέον να πούμε και της χώρας μας.

Στις 23 & 24 Νοεμβρίου το 22ο Forum Ανάπτυξης-Το Αναλυτικό Πρόγραμμα των Συνεδριακών Εκδηλώσεων

LOGO 22OY FORUM Στην τελική ευθεία πλέον το 22o Forum Ανάπτυξης /Money Show Πάτρας, διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ (ώρες συνεδριακών και εκθεσιακών εκδηλώσεων 10:00-22:00).  «Έξυπνες λύσεις παντού “SMART*”» είναι το Κεντρικό θέμα των φετινών εκδηλώσεων της κορυφαίας αναπτυξιακής συνάντησης της Δυτικής Ελλάδας.

«Οι δυνατότητες σε έναν έξυπνο ψηφιακό κόσμο» από Περιφέρεια και Επιμελητήριο Αχαΐας

neural network consciousness downloading 348x196 Copy“Επιχειρηματικές δεξιότητες και δυνατότητες σε έναν έξυπνο ψηφιακό κόσμο” είναι το αντικείμενο της συνεδρίας που διοργανώνουν από κοινού η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Αστήρ»

Τα ανοικτά χρηματοδοτικά προγράμματα από τη «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος»

diaxeirist CopyΣτο πλαίσιο σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, θα συμμετέχει σε ανοικτή εκδήλωση στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

«Σύγχρονες Αθλητικές Διοργανώσεις & Ελληνική Περιφέρεια» από την Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

patreus 1021x580 Copy

 «Σύγχρονες Αθλητικές Διοργανώσεις και Ελληνική Περιφέρεια» θα είναι το αντικείμενο της συνεδρίας που θα διοργανώσει η  Οργανωτική Επιτροπή Μεσογειακών Παράκτων Αγώνων, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, συμμετέχοντας στο 22ο Forum Ανάπτυξης.

Ομιλητής στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς

NIKOS PAPPAS 1024x683 CopyΣτην Πάτρα θα βρεθεί το Σάββατο ο  πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς. Θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, που συμμετέχει στο 22ο Forum Ανάπτυξης. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 17:30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Αστηρ». Θέμα: Η συμβολή των νέων τεχνολογιών στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας και της κοινωνίας

 

«Kαινοτομία και εκσυγχρονισμός στην Δικαιοσύνη» από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών

diki CopyΠαρουσία του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών διοργανώνει δίωρη συνεδρία με θέμα : «Smart justice, καινοτομία και εκσυγχρονισμός στην Δικαιοσύνη» το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, ώρα 10:30, στο ξενοδοχείο Αστήρ στο πλαίσιο του 22oυ  Forum  Ανάπτυξης

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αθανάσιος Ζούπας, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γεώργιος Τσίρης, Β΄ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών

«Έξυπνες λύσεις για το περιβάλλον και την Υγεία» από ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ

ite CopyΟι «Έξυπνες λύσεις για το περιβάλλον και την Υγεία» θα είναι το αντικείμενο της συνεδρίας του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Ερευνών -Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής  (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ) μεταξύ 12:30-14.00 , το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στο 22 Forum Aναπτυξης, στο ξενοδοχείο «Αστηρ». Θα παρουσιασθούν συνεργασίες του ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ με εταιρείες και φορείς της περιοχής, αλλά και δραστηριότητες υποστήριξης της καινοτομίας μέσω συνεργασιών με οργανισμούς όπως το MITEF Greece.

Καινοτόμες δράσεις στην Υγεία από την 6η ΥΠΕ

 ype Copy«Ανισότητες στην Υγεία-Κοινές καινοτόμες δράσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση» θα είναι το αντικείμενο της συνεδρίας της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων-Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, στο 22ο Forum Ανάπτυξης, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 5:30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Αστήρ». 

«Έξυπνες προτάσεις για μια έξυπνη πόλη» από τη δημοτική παράταξη «Σπιράλ»

spiralΤις «έξυπνες προτάσεις για μία έξυπνη πόλη» θα παρουσιάσει η δημοτική παράταξη «Σπιράλ» συμμετέχοντας το Σάββατο, στις 8:30 με 9:30 το βράδυ, στο 22ο Forum Ανάπτυξης, ένα χρόνο μετά την ίδρυση της.

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine